21 Temmuz 2011 Perşembe

Ücretsiz E-mail Adresi Almak!

Bedava Mail Adresi Almak

Türkiye’de ve dünyada bir çok e-mail servisi var. Ve tamamıyla bedava! Yani e-mail almak, göndermek kesinlikle bedava.

Aşağıda, Türkiye’de en popüler bir kaç tane e-posta servisinden, nasıl e-mail adresi alacağınızı ayrıntılarıyla açıklayan yazılar hazırladık. Bu e-mail servislerinin hepsi bedava! Kesinlikle herhangi bir ücret gerektirmiyor. İstediğiniz e-posta adresini alabilirsiniz. Gmail, Mynet ve Yahoo, Türkçe e-mail servisleri!

Mynet kullaniciadi@mynet.com
Hotmail kullaniciadi@hotmail.com
Gmail kullanici adi@gmail.com
Yahoo kullaniciadi@yahoo.com
MSN kullaniciadi@msn.com

Güncelleme: Bazı yorumlardan dolayı bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Herkesin e-mail veya e-posta konusunda yeterli bilgisi olmayabilir. Bu nedenle bu açıklama oldukça uygun olacak:

E-mail, bir kişisel adrestir. Örneğin isminiz Ahmet Yılmaz. Bu kişiye kayıtlı bir e-mail adresi almak istiyorsunuz. Alacağınız adresin ismini istediğiniz gibi alabilirsiniz. Örnek olarak ahmet_yilmaz@hotmail.com gibi. Veya isminizi istediğiniz gibi seçebilirsiniz. Ahmet Yılmaz kişisi için, feryksdsds123@hotmail.com gibi bir e-mail bile alabilirsiniz. Burada önemli olan, seçmiş olduğunuz e-mailin başka bir kişi tarafından alınmamış olmasıdır!

Ayrıca, alacağınız e-mail herhangi bir e-mail servisinden olabilir. Örnek olarak, @hotmail.com, @yahoo.com, @msn.com, @gmail.com, @mynet.com gibi. İsterseniz yalnızca bir tanesinden alabileceğiniz gibi, birden fazla servisten bedava olarak e-posta adresi alabilirsiniz. Bu seçim sizin! Bu servislerden örnek olarak Mynet.com’u seçtiniz.

ahmet_yilmaz@mynet.com adresini, herhangi bir siteye üye olurken kullanabilirsiniz. Bir soruda Youtube’a hangi e-mail ile üye olunabileceği soruluyordu. Bu sorunun cevabı, “İstediğiniz e-mail adresiyle Youtube’a üye olabilirsiniz”.
Bunda herhangi bir kısıtlama yok. Ancak, bazı forum veya siteler, kayıt olurken bazı servislerin e-maillerini kabul etmezler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder